ЕВЕ ШТО И ОСТАВА ДУШКО ТОШИЌ НА ЈЕЛЕНА ПОСЛЕ РАЗВОДОТ!

  • January 18, 2019

Душко Тошиќ реши да се разведе од Јелена Карлеуша,а како што дознава „Аlo“за куќата од 2.5милиони евра,која ја купил,како и за 350.000 евра, кои во моментов ги има на сметка, спортистот нема да се бори и има намера да им ги остави на Јелена и децата.

Како што тврди извор близок на Тошиќ, фудбалерот ќе даде се од себе разводот да помине што побезболно, како за него, така и за децата, поради што и не размислува да се бори за семејната недвижност која неодамна и ја купи на Карлеуша.

Куќата чинеше 2,5 милиони евра и тој планира неа да и им ја остави на ќерките и Јелена, бидејќи сака да бидат на сигурно. Освен огромната куќа, Душко на сметка има повеќе од 350.000 евра, што е многу помалку од 4,5 милиони евра, кои ги заработи во Турција. Бидејќи по неколку месеци ќе легнат поголем дел од милионите од Кина, Душко планира ова што сега го има на сметка да и го остави на Јелена и децата – вели извор близок до Душко, кој додал дека фудбалерот ќе се погрижи ќерките Атина и Ника да бидат доживотно осигурени.

Душко би проголтал се, но не може да помине преку стравот дека некој ќе ги навредува неговите деца поради порно аферта на неговата сопруга.

Не може да се помири со тоа дека неговите деца ќе бидат обележани во училиште и дека секс-шемата на Јелена им го прекинала нормалното детство. Поради тоа многу повеќе ќе се труди да им го олесни животот и барем од неговата страна се да биде како што треба. Не знам дали некогаш му било потешко од сега – заклучува изворот за Ало.

Претходно «
Следно »