ЕГИПЌАНИТЕ СО ПОРАКА: Ние сме за унитарна Македонија

  • February 28, 2017
  • Коментари

Стотици охриѓани испратија на мирен собир испратија порака дека нема да дозволат Зоран Заев и СДСМ да тргуваат со државните интереси.

demir-dalip

НВО „Коалиција на Египќаните“ застанува зад државните интереси и уникатноста на Македонија.

-Ние сме една мултиетничка и мултинационална држава и сметаме дека сите треба да ги уживаме правата и слободите. Не можеме да дозволиме да го уништиме унитарниот карактер на државата, вели Демир Далип од НВО „Коалиција на Египќаните“.

Претходно «
Следно »