ЕДЕН ЖИВОТ, ЕДНА ЉУБОВ: Додека зборуваше Доналд Трамп, Македонците го гледаа натпреварот Вардар-Монпелје

  • March 2, 2019

Почнувајќи на 27-ми февруари па сѐ до 2-ри март, во Вашингтон се одржува најголемиот конзервативен настан во светот, CPAC 2019, организиран од Американската Конзервативна Унија. За прв пат, официјална македонска делегација учествува како партнер и спонзор на самиот настан преку тимот на АКРЕ (Алијансата на конзервативци и реформисти во Европа, пишува во соопштението на Конзерватив МК.

Но на социјалните мрежи можеше да забележиме една интересна фотографија на која се гледа колку е голема љубовта кон Вардар.

Се работи за фотоградија објавена на Фејсбук на која се гледа како еден член на македонската делегација за време на говорот на Американскиот претседател Доналд Трамп го следи натпреварот на Варадар против Европскиот шампион Момпеље кој се играше во Скопје.

Една слика илјада зборови или комитски кажано „Еден Живот, Една Љубов“, истото може да се каже и за овој верен фан на Вардар кој покажа дека за љубовта кон клубот е толку голема, што говорот на Трамп падна во втор план.

Претходно «
Следно »