ЕКСКЛУЗИВНИ ФОТОГРАФИИ ОД ФРИЗЕРКАТА НА КИРАЦОВСКИ: Кого се од раководството на СДСМ таа лично познава!

  • August 15, 2018

Македонската јавност бурно реагираше на информацијата дека генералниот секретар на СДСМ и пратеник, Александар Кирацовски ја има вработено својата фризерка во државната компанија МЕПСО за плата од 44 илјади денари. Незадоволството е огромно помеѓу граѓаните од партиските вработувања, а имајќи го во предвид фактот дека Павлина Котеска, попозната како фризерката на Кирацовски го немала потребното образование за позицијата каде е вработена, тоа дополнително ја вжешти ситуацијата. Инфомакс има ексклузивни фотографии од Котеска и кого се таа познава од раководството на СДСМ и државата.

Претходно «
Следно »