ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО АКТЕРИТЕ ВО НАСИЛНОТО УКРАИНСКО СЦЕНАРИО: Првата од трите епизоди за платените убијци и снајперисти ангажирани од Викторија Нуланд!

  • November 17, 2017

Погледнете го првиот дел од ексклузивните интервјуа на Миленко Неделковски, со директните учесници во „Украинското сценарио“ и соборувањето на легитимно избраната влада во Украина

 

Нарачани убиства, провокации, планови за ликвидација. Сите по сценариото на кое стои крвавиот потпис на Викторија Нуланд и западните сили на чело со САД.

Слушнете сведоштва од прва рака, од актери ангажирани од нарачателите на крвавиот Мајдан од каде беше соборена легитимно избраната Украинска власт и заменета со нова, квинслиншка, по што земјата западна во крвав конфликт.

Претходно «
Следно »