ЕКСКЛУЗИВНО: Уредништвото и менаџментот на Инфомакс постигнаа договор со Миленко Неделковски

  • June 10, 2018

Уредништвото и менаџментот на Инфомакс постигнаа договор со Миленко Неделковски следната телевизиска сезона 2018/19 емисијата Миленко Неделковски Шоу ексклузивно да се емитува на Инфомакс ТВ секој петок навечер


Оваа 14-та сезона, на ова најзначајно политичко и образовно ток шоу во Македонија, Неделковски емисиите ќе ги прави и емитува во живо.

Како што е навикната ТВ, Јутјуб и Фејсбук публиката кај нас и во соседството, Миленко Неделковски без огради, забрани, кочници и без фаќање страна, секој петок жестоко ќе се пресметува со сите непријатели на нашата татковина и со сите домашни предавници во Македонија.

Претходно «
Следно »