ЕКС-ЗАМЕНИК МИНИСТЕР ОД СДСМ: Парите воопшто не се трошат на иновации, едноставно се крадат од буџетот на државата!

  • July 22, 2018

Поранешниот заменик министер за Внатрешни Работи и началник на 5-та управа за следење во времето на Владата на Хари Костов и Бучковски, Томче Милошевски на својот Фејсбук профил објави статус во кој обвинува дека парите од Фондот за Иновации воопшто не се трошат на проекти, туку само се испумпуваат од буџетот или како што вели тој во својот статус се крадат.

Томче Милошевски беше заменик министер за внатрешни работи и началник на 5-та управа од 2002-2006та година во владата на Бучковски и Хари Костов и близок човек на Лазар Китановски.

Претходно «
Следно »