ЕМИНА ЈАХОВИЌ ЈА HAПУШTИ КУЌАТА: Мустафа може да го видам кога сакам…!

  • April 1, 2019
  • Коментари

Емина Јаховиќ се пpecелила во дел од Истанбул, каде што живее нејзиниот поранешен сопруг Мустафа Сандал, и како што вели таа го сторила тоа од практични причини …

Пејачката вели дека не сака да биде поблиску до децата на нејзиниот татко, бидејќи може да го види кога сака.

– Вистина е дека ќе живеам во дел од градот што е близу до местото каде што е Мустафа, но тоа не е поради мојата желба да се живее до него туку тоа е само ист регионот во кој се движиме.Мустафа можам да го видам кога ќе посакам,тоа не е никаков проблем.
Таа признава дека некогаш живеела во многу поголем стан и дека сега ќе има помалку помош во куќата.

– Предходната куќа беше прекрасно место, но тоа е премногу големо за мене. Тука живеевме со уште три жени, сега ќе имам само една. Новата куќа е покомпактна, поскладна, иако не е многу помала од старата.

Претходно «
Следно »