ЕПА, НЕ МОЖЕ!: Ќе се бориме до последен чоек, ама нема да може!

  • November 4, 2018
  • Коментари

„Сите сакаат да ја приграбат Македонија. Епа, не може! Ќе се бориме до последен чоек, ама нема да може!“ – кратка, но јасна мисла на претседател кој имаше чувство за патриотизам, државотворност и љубов кон сопствениот народ.

Епа не може! Точно така Претседателе.

Posted by Robert Mileski on Tuesday, 11 September 2018

Претходно «
Следно »