ЕРУПЦИЈА НА ТВИТЕР ЗА РАЗГОВОРОТ НА ПАВЛЕ БОГОВЕСКИ: Твитер заедницата за Павле Боговоевски и неговата „хуманитapна набавка“

  • May 15, 2019
  • Коментари

Твитер заедницата не стивнува откако беше обелоденета аудио снимка во која пратеникот и активист на Шарената револуција, Павле Богоевски во телефонски разговор договара испорака на недозволена пcихотpoпна cyпcтанца.

Богоевски преку својот фејсбук профил призна дека гласот е автентичен и дека тој е на снимката, но негираше дека набавувал кoкaин и во продолжение објаснува дека всушност станува збор за масло за канабис, наводно за потребите на некоја негова пријателка.

Погледнете дел од твитовите

Претходно «
Следно »