ЕСТРАДАТА ПОВИКУВА НА ПPOTECTИ: Да не дозволиме да живееме во кaнцepoгeно општество!

  • January 22, 2019
  • Коментари

Да пробаме да бидеме сложни барем кога за здравјето наше и на нашите најблиски се работи, вели пејачката Тамара Тодевска и повика на масовен протест поради енормното загадување.

☢❌🚫Здраво напатен пријателу
Ти што воздух не можеш да земеш

Да пробаме да бидеме сложни барем кога за здравјето наше и на нашите најблиски се работи
Мирен но МАСОВЕН протест да им даде до знаење дека ни треба сериозни, способни луѓе наспроти шарлатани кои ќе не извадат од најтемната и најзагадената точка на светов

Состојбата е алармантна и од ден на ден станува неподнослива❌

Да не дозволиме да не навикнат на “живот” во канцерогено општество

САБОТА 26.01.2019 г. во 13.00h.
Собрание на Р.Македонија

Протест против KAHЦEPOГEHOTO ОПШЕСТВО!!!

ЗАСЛУЖУВАМЕ ДА ДИШЕМЕ!!!
Ако се согласувате,препратете ја поракава на колку повеќе луѓе можете.

ЗДРАВЈЕТО ПРЕД СЕ ❗❗❗

 

Да не дозволиме да не навикнат на „живот” во кaнцepoгeно општество, се вели во статусот кој масовно се споделува од страна на познатите македонски личности.

Тамара Тодевска, Владимир Блажев, Димитар Атанасовски, Сања Ристиќ…се само дел од јавните личности кои повикаа на слога и заедничко делување.

Претходно «
Следно »