ЕФТОВ ЈА ОТВОРИ ПАНДОРИНАТА КУТИЈА: Како се дистрибуираат и нарачуваат прислушувања, вооружување, дрога и како се организираат пучеви!

  • November 6, 2016

Како се организираше „Арапската пролет“, како се рушат влади и се регрутираат демонстранти и терористи? Од каде им е вооружувањето? Дали Верушевски користел услуги на „црниот“ интернет, или пак на овој начин му се доставувани снимките? Колку пари се вртат?
eftov_emisija
Со овие прашања, и одлична емисија Васко Ефтов ја отвори Пандорината кутија и почна да ја открива вистината за коренот на кризата во Македонија!

Претходно «
Следно »