ЖАРЕ СЕ ПРЕСЕЛИ: Го остави Скопје за Пехчево! (ВИДЕО)

  • January 13, 2017

Еден на Еден ќе не изненадат со сосема различна епизода оваа сабота.

zare4

Жаре и екипата беа неколку дена во Пехчево и подготвија врвно шоу со локалците. Многу јадење, пиење, смеење, добри и лоши страни на тоа да се биде жител на оваа општина – сето тоа спакувано во еден телевизиски час кој мора да го погледнете.

Сабота, 14 јануари во 19 и 15 часот на Телма. Гледајте ги уникатните пехчевски авантури на Жаре и Еден на Еден!

Претходно «
Следно »