Жаре ја сретна новата газдарица на пансионот – екипата на „Преспав“ во „Еден на Еден“

  • December 21, 2018
  • Коментари

Горан, Дритон и Адриан или како што повеќето во Македонија ги знаат – Талат, Наим и Инспекторот од серијата „Преспав“, оваа недела во „Еден на Еден“.

Жаре, пак, имаше чест и да ја запознае новата газдарица на пансионот – Преслава.


Кога е оваа екипа во прашање, веќе ви е јасно дека ќе има многу смеење!

Покрај ова, не пропуштајте да ја слушнете и новата новогодишна песна на Оливер Спасовски (да, тој Оливер Спасовски).Извор:tocka.com.mk

Претходно «
Следно »