Жена одеше по жица на височина од 840 метри и тоа во штикли!

  • March 27, 2018

Фејт Дики е зависничка од адреналин. Таа изведе многу опасна „точка“ на одење по жица на висина од 840 метри и тоа во розеви потпетици.

Оваа бестрашна жена доаѓа од Остин, Тексас и не се плаши за својот живот, таа ужива во адреналин. Таа успеа да је премина жицата за време на Highgirls фестивалот во Бразил и беше во центар на вниманието.

Како заштита имаше само една сајла која би ја спасила во случај на пад.

-Се подготвував за ова одење по жица со својата класична метода – боса. Морав да ја проверам тензијата и уживав во лесниот од пред да си го отежнам носејќи високи потпетици, рече Фејт.

-Ова беше мое прво „шетање“ во Рио и погледот беше неверојатен! Навистина спектакуларно е да се биде над целиот град. Навистина ми го одземаше здивот, објаснува оваа храбра жена.

Претходно «
Следно »