Жељко Самарџиќ со уште едно изненадување за саботниот концерт!

  • February 20, 2019

Жељко Самарџиќ ќе го одржи својот концерт на 23 февруари, откако истиот беше одложен поради трагичната сообраќајна несреќа кај Карпалак. Жељко најавува дека е подготвен заедно со македонската пблика да ги отпее хитовите во ВИП Арената „Босрис Трајковски“.

Овој пат тој најави уште едно изненадување. Станува збор за српската група „Амадеус бенд“ кои ќе бидат негови специјални гости.

Претходно «
Следно »