ЖИВЕЕ „ЖИВОТ СО СТИЛ“: Елена Стефановска се прошета низ париските улици!

  • February 19, 2019

Без разлика за кое годишно време станува збор, водителката на „Живот со стил“ живее таков живот.

Често на листата за активности и уживања покрај нејзините работни и професионални активности, се и патувањата на различни дестинации.

Иако не станува збор за сезона на одмори, Елена Стефановска го искористи времето за да отпатува во една од најубавите метрополи, Париз.


Водителката посети неколку знаменитости по кој е познат Париз, посети неколку урбени ресторани и се прошета низ париските улици.

Стефановска на својот „Инстаграм“ се пофали со неколку фотографии од Париз и покажа како ужива.

Веруваме дека Елена си поминува убаво, а и дека од Париз же се врати со убави спомени и со желба повторно да ја посети Франција.

Претходно «
Следно »