ЖИВОТ НА ВИСОКА НОГА: Агенцијата за планирање на просторот ќе потроши 13.000 евра за авионски билети и хотели

  • February 19, 2018
  • Коментари

На официјалната страна на страната на јавни набавки стои оглас објавен од страна на Агенцијата за просторно планирање.

Имено, во огласот стои дека предмет на договорот на јавна набавка се авионски билети за службени патувања и хотелски услуги.

Проценетата вредност изнесува 800.000 денари без ДДВ. Оваа сума претворена во евра изнесува 12.997 илјади евра.

Претходно «
Следно »