ЗАБРАНАТА НЕ ВАЖИ ЗА АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА: Забраната за движење на возила не важи за дипломатите од амбасадата на САД!

  • November 26, 2017

Очигледно забраната за возење автомобили на Водно во текот на викендите не важи за секого, барем така може да се види според фотогафиите кои се појавија на социјалните мрежи.

Имено, од овој викенд градот Скопје, предводен од Петре Шилегов донесоа одлука да се забрани движењето на автомобили на Водно. Но за Шилегов и градот Скопје, забраната не важи за секого, за обичните граѓани да, а за дипломатите не.

На социјалните мрежи поради ова веднаш се појавија реакции од граѓаните.

-Забраната за возила на Водно важи за обични смртници. За дипломати ц. Така дома да си правите, е еден од коментарите на социјалните мрежи.

Претходно «
Следно »