ЗАД МЕРЦЕДЕС БЕНЗ ГЛЦ КУПЕ- ПОТПИС СТАВИ МАКЕДОНЕЦ: Првиот дизајниран автомобил од Македонец

  • September 14, 2016
  • Коментари