ЗАЕВ ЗИНА И СЕ РАСИПА КОМЈУТЕРОТ: Судијата даде 15 минути пауза бидејќи се закочи компјутерот во Кривичниот суд

  • May 7, 2018
  • Коментари

Премиерот Зоран Заев во моментот ја дава својата одбрана во Кривичниот суд како обвинет во случајот Поткуп.

Заев одговарајќи на прашања на неговиот адвокат Филип Медарски појасни дека со Иван Николов, бизнисменот кој го пријави дека му барал мито се познавале 12 години и како што рече, пред да се монтира случајот против него немале недоразбирања.

-Членови на моето семејство соработувале со него, односно неговите компании соработувале со компаниите на моето семејство. Секогаш сме имале пријателски однос. 12 години немало проблем, туку имаше благопријатна соработка, рече Заев.

По одговорот на прашањето од одбраната, судијата даде 15 минути пауза бидејќи се закочи компјутерот во Кривичниот суд.

Претходно «
Следно »