ЗАЕВ НА ЛЕКЦИЈА КАЈ БРАНКО:Средба на двајцата гробари на Македонија

  • August 7, 2018

Сигурно се прашувате какви ли совети екс премиерот од редовите на СДСМ, Бранко Црвенковски му дели на актуелниот Зоран Заев, но имајќи го предвид минатото искуство на граѓаните со Црвенковски од ова не може да излезе ништо добро. Очигледно Заев е добар ученик па крадењето на државни пари како на Црвенковски и на него му оди од рака, а во распродажбата на државните и националните интереси, ученикот го надмина учителот.

Веројатно последната и најважната лекција која Заев треба да ја научи од Црвенковски е како најдобро да ги фалсификуваш изборните резултати, лекција која за Заев е неопходна во очи на престојниот референдум на 30-ти септември кои за Заев се да се биде или не. Но доколку граѓаните #Бојкотираат единствен совет кој Бранко ќе може да му го даде на Заев е како да го поминува времето во политичката пензија

Претходно «
Следно »