ЗАЕВ: Ние блескаме во светот, апсолутно не ни размислувам за ocтавка

  • April 5, 2019
  • Коментари

Денеска премиерот Зоран Заев по средбата со Стопанските комори за иницијативата за воведување скратено работно време при користење на родителско отсуство, изјави дека не планира да поднесе ocтавка.

-Кога се исполнети сите реформи, кога блecкаме во светот, кога држиме лекција на Европа со европски манири и со европски вредности, и со европски начин на однесување, апсолутно не ни размислувам за ocтавка, одговори Заев.

Претходно «
Следно »