ЗАЕВ ОД КОНГРЕСОТ НА СДСМ: Бара етичко и одговорно работење од членовите на СДСМ и борба со коpyпцијата

  • March 3, 2019
  • Коментари

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев во говорот пред партиските делегати на Конгресот на СДСМ побара бopба против коpyпцијата и секој да се спротивстави доколку некој се обиде да приграби корист за себе.

-Сите заедно мораме да ставиме крај на коpyпцијата. Работејќи етички и одговорно и секој да покаже пркос доколку некој се обиде да приграби корист за себе. Барам од сите вас на ова да работиме сите. Промената бара работа и верба секој ден, рече Заев.

Претходно «
Следно »