ЗАЕВ ПОТВРДИ: Чистка во владата на почетокот на следната година!

  • December 24, 2018
  • Коментари

Премиерот Зоран Заев потврди дека ќе има промени во неговиот кабинет по изгласувањето на уставните измени и промената на државното име

Промените на Заев се темелат на потребата од реализација на владината програма.

  “Ни јас, ниту граѓаните нема да не разберат ако не ги сфатиме програмите, буџетот, особено капиталниот развој на Македонија, бидејќи сите сме привремени овде и ние треба да сме одговорни”, изјави премиерот Заев.

Претходно «
Следно »