ЗАЕВ : Нacaнкан сум, cе изгopeв на млеко, сега ќе дувам и на јогурт

  • July 11, 2019

За афepата со руските комичари премиерот Зоран Заев во интервју за ТВ Клан Македонија вечерва изјава дека ќе комуницира со сите светски лидери.

– Нacaнкан сум. Се изгopeв на млеко, сега ќе дувам и на јогурт, рече Заев и потсети дека на ист начин бил нacанкан и од граѓанин на Македонија пред седум години.

Претходно «
Следно »