ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА СЕКОЈДНЕВНО СЕ ЗГОЛЕМУВА: Денес граѓаните од 21 град ќе кажат ДА за унитарност

  • March 7, 2017
  • Коментари

Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА продолжува со мирните протести. Денеска во 21 град, граѓаните ќе кажат ДА за унитарна Македонија и НЕ за двојазичност, кантонизација, промена на Устав, знаме, државен грб…

skopje2-740x494

-Браво за сите граѓани, велат од иницијативата За заедничка Македонија.

Распоред за деветиот ден, вторник 07.03.2017

1. Скопје-17ч
2. Прилеп-18ч
3. Куманово-18ч
4. Штип-18ч
5. Кичево-18ч
6. Битола-17ч
7. Струмица-17ч
8. Охрид-17ч
9. Велес- 17ч
10. Кочани- 17ч
11. Кавадарци-17ч
12. Неготино-17ч
13. Свети Николе-18ч
14. Делчево-17ч
15. Гевгелија-17ч
16. Крива Паланка-17ч
17. Ресен-18.30ч
18. Радовиш-17ч
19. Пробиштип-18ч
20. Берово-17ч
21. Валандово-17

Претходно «
Следно »