ЗАКАЖАНА ПОСЕБНА СОБРАНИСКА СЕДНИЦА ЗА ПОПЛАВИТЕ: Седницата е закажана за недела 14 Август

  • August 11, 2016

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Трајко Вељаноски во договор со координаторите на пратеничките групи, одлучи да закаже посебна седница на Собранието на Република Македонија посветена на состојбата во поплавените подрачја, за 14 август 2016 година.

trajko-veljanovski-1-316x237

До тогаш, се очекува Владата на Република Македонија да изготви информација со која ќе го извести Собранието за состојбата и за превземените мерки во насока на санирање на последиците.

Претходно «
Следно »