ЗАПОЧНА НОВ МАСОВЕН ПРОТЕСТ: Народот ќе маршира од Влада до седиштето на СДСМ на Бихаќка!

  • March 1, 2017

Започнува уште еден масовен протест на граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА пред Владата.

sobir-640x480 sobir-1 mak-2 mak-1

Огромен број граѓани веќе се присутни на збирното место и дополнително пристигнуваат уште голем број од сите страни.

Претходно «
Следно »