ЗАТВОРЕН И „ДЕЖА ВУ“: Зоран Заев и СДС затвараат локали затоа што имале шеќерчиња со логото на општина Аеродром!

  • August 26, 2017

Еден од најпознатите локали во општинта Аердором и секако во Скопје, ДежаВу денеска е посетен од финансиската полиција и УЈП, два локали веќе се затворени во Аеродром, а и двата исто како и ДежаВу имаат шеќерчиња со логото.

Граѓаните гласно коментираат дека ова што го прави новата Влада предводена од Зоран Заев е срамота, тие велат  дека трите најпознати локали во општината се затворени бидејќи имаат шеќерчиња со логото на општината.

Граѓани излегоа и со реакции на социјалните мрежи.

Фејсбук статус на групата „Аеродром ВО МОЕТО СРЦЕ“

Финaнсискa пoлицијa и УЈП влезени вo „ДежaВу“? Се спремa ли зaтвoрaње нa уште еден лoкaл, преубаво кaтче вo Аерoдрoм, штo служи шеќерчињa сo лoгoтo нa Oпштинaтa?

Дoјде “живoт” вo Аерoдрoм!

Претходно «
Следно »