(Видео)ЗА ЖЕРНОВСКИ НЕ ВАЖАТ ЗАКОНИТЕ: Градоначалникот на Центар го паркира скапиот Мерцедес кај ќе стигне!

  • July 5, 2017

Градоначалникот на општина Центар паркира кај ќе стигне. За Андреј Жерновски не важат сообраќајните правила и прописи.

 

Иако јасно се гледа сообраќајниот знак за забрането запирање и паркирање на улицата „Даме Груев“, возилото на првиот човек на општина Центар е паркирано и го чека Жерновски да влезе во него.

Снимката ја објави ТВ21.

https://www.youtube.com/watch?v=C6DtwQy77Og

Претходно «
Следно »