ЗА МАЛКУ ИЗБЕГНАТ ИНЦИДЕНТ НА ПЛОШТАД: Со албански знамиња прославувале на споменикот на Александар Македонски, група граѓани се упатила да спречи сквернавење на споменикот!

  • June 16, 2018

Поголема група луѓе со Албански знамиња попладнево се фотографираа пред споменикот на Александар Македонски, откако претходно имале своевидна прослава, но за што поточно станува збор репортерот на Инфомакс не успеа да дознае, со оправдување дека не разбираат Македонски


За малку бил избегнат инцидент, информира репортерот на Инфомакс, откако на плоштадот пристигнала поголема група на граѓани со намера да спречат сквернавење на споменикот на Александар Македонски.

Откако ги забележале, странските државјани ги собрале знамињата и си заминале.

Претходно «
Следно »