ЗА МИТИНГОТ НА СДСМ ДВА ДЕНА ЌЕ БИДАТ ЗАТВОРЕНИ БУЛЕВАРИТЕ: од 18 часот вечерва до 8 часот во понеделник ќе бидат во прекин во двата правци

  • October 7, 2017

Сообраќајот на булеварот Илинден на потегот од крстосниците со булеварите Гоце Делчев и Св. Климент Охридски  од 18 часот вечерва до 8 часот во понеделник ќе биде во прекин во двата правци.

Како што соопштија од МВР, сообраќајот пред Владата ќе биде во прекин поради предизботрен митинг, а ќе сеодвива десно по булеварот Св. Климент Охридски и по булеварот Гоце Делчев“и лево по булеварот „ВМРО“.

Претходно «
Следно »