ЗА НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ ЗАРАБОТИ МИЛИОНИ: Ова е човекот што ја измисли популарната апликација за „стареење“

  • July 29, 2019
  • Коментари

Јарослав Гончаров e 40 годишен Русин кој стана популарен откако ја направи најбараната апликација со која може да видите како ќе изгледате во староста.

Популарниот „Face app“ го збудале светот и сите сакаа да ја имаат на своите мобилни телефони. Тоа на Јарослав му донесе милионска заработка која планира да ја потроши во нови иновативни методи.

Гончаров дипломирал математика и механика на Универзитетот во Сант Петерзбург и вели дека полека почнува да го живее својот сон.

Тој ги убедува дека неговата апликација е бeзбедна и оти не ги kpаде личните податоци на корисниците.

Претходно «
Следно »