ЗА САМО ЕДЕН МЕСЕЦ ОД ПОСЕТАТА НА ГРУЕВСКИ НА ТЕРЕН:Жителите на Чучер Сандево добија медицински пункт кој работи 24 часа

  • July 12, 2016

Надлежните го реализираа барањето на граѓаните од општина Чучер Сандево за отворање на амбуланта која ќе работи 24 часа.

brza-pomos

На денешниот состанок кој претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски го имаше со неколку градоначалници и претставници од разни институции на кој се разгледуваше прогресот на решавање на барањата на граѓаните кои произлегоа од теренските посети, беше констатирано дека еден месец по посетата на општината ова барање на граѓаните е реализирано.

Претседателот на Советот на општината информираше дека отворен е пункт во Сандево кој работи 24 часа.

Претходно «
Следно »