ЗА СОВРШЕНО БЕЛИ АЛИШТА: Во машината за перење ставете го ова!

  • March 1, 2019

Ако сакате вашите бели алишта да бидат совршено бели наместо сивкасти или жолтеникави во машината за перење додајте Аспирин.

Освен тоа, совршено ќе ги отстраните дамките, но и ќе ја вратите белината на предметите кои веќе станале сивкасти.

Пет таблети од 300 мг растопете во седум до осум литри топла вода. Во таа мешавина ставете ги белите алишта да отстојат преку ноќ.

Потоа неколку Аспирини ставете и во машината за перење, а резултатите ќе ве воодушеват.

Претходно «
Следно »