ЗА ТРИ ДЕНА ДА СЕ ВРАТИ ДОМА: Шокантен оглас во весник – ја бара сопругата да му се врати, инаку нема да и даде ништо!

  • December 31, 2016
  • Коментари

Навикнати сме во весниците и на интернет да гледаме секакви огласи и соопштенија, но овој оглас кој го објавил Рамадан Дурмиш во еден дневен весник е навистина трагикомичен

vesnik

Имено, сопругот во случајов извесен Рамадан Дурмиш си ја бара сопругата да му се врати дома во рок од три дена, која претходно избегала поради прељуба. Ветува дека нема да изврши никакво насилство.

Ако не се врати, тогаш нема да има право да бара ништо што заедно стекнале во бракот.

 

Претходно «
Следно »