ЗА 100 ГРАМА КАФЕ БАРААТ ГЛАС: Петре Шилегов и СДС максимално ги понижуваат и потценуваат граѓаните!

СДС и Петре Шилегов продолжуваат да ги потценуваат и омаловажуваат граѓаните во Скопје, овој пат преку делење на 100 грама кафе барајќи им го гласот за возврат. Оваа срамна и понижувачка пракса се повторува речиси секој изборен циклус

[kopa_block_quote class=”e.g. kopa-blockquote-1, kopa-blockquote-2″]

… во СКОПЈЕ сдс почна со делење кафе … редовна нивна практика за понижување на граѓаните … еве ти КАФЕ дај го ГЛАСОТ ….
… ама како шо разбрав , сега кафињата биле со награда внатре … замисли да ти се падне ШИЛЕГОВ … 

[/kopa_block_quote]