ЗЕКИРИ ЌЕ СЕ БОРИ СО КОРУПЦИЈАТА ВО СЕВЕРНА: Ќе ги бира идните антикорупционери како претседател за селекција на новата антикорупциска комисија

  • January 31, 2019

Претседателот на Комисијата за селекција на кандидатите за членови на новата антикорупциска комисија, Мухамед Зекири најави дека во текот на следната недела комисијата ќе треба да изберат од седуммина од околу 80 пријавени.

-Мислам дека нема да имаме разногласие во однос на изборот што ќе го направиме затоа што сите сакаме таа комисија да биде професионална и да работи согласно законот-вели пратеникот.

Претходно «
Следно »