ЗЕКОЛИ: Влезот во НАТО веќе го потикна економскиот развој, братот на Мира Дизел се вработи во РЕК Битола

  • February 12, 2019
  • Коментари

Аналитичарот Арсим Зеколи на својот Твитер профил иронично коментира дека влезот на Македонија во НАТО веќе ги дава своите резултати на економски план. Еве вели тој братот на Мира Дизел веќе е вработен во РЕК Битола.

-Влезот во НАТО ќе го поттикне економскиот развој. “Братот на Мира „дизел“ од вчера вработен во РЕК ‘Битола'”

Претходно «
Следно »