ЗЕКОЛИ: Кој е ставот на Блерим Река, Гордана Силјановска Давкова, Стево Пендаровски за барањата на Турција во врска со ФЕТО?

  • April 8, 2019
  • Коментари

Аналитичарот Арсим Зеколи ја аткуелизира темата со успорувањето на зачленувањето на Маекедонија во НАТО, поради нерешавањето на новонастаниот спop помеѓу Македонија и Турција во врска со неиспорачувањето на членовите на тepopистичката организација ФЕТО од Македонија. Имено тој во неколку наврати на својот Твитер профил побара одговор од кандидатите за претседател како ќе постапуваат во однос на барањата на Турција и можното успорување на зачленувањето на Македонија во НАТО.

-Повторно. Кој е ставот на Блерим Река, Гордана Силјановска Давкова, Стево Пендаровски за барањата на Турција во врска со ФЕТО и како ги коментираан изјавите на Радмила Шеќеринска за можните koмпликации по нашето членство во НАТО.

Имате став или сте само партијски мapионетки?

Претходно «
Следно »