ЗЕКОЛИ МУ ГО ПЛЕСНА НА ЗАЕВ: Ајде Зоране Заев, ако си револтиран и не се трпите со Али распиши избори!

  • February 25, 2019
  • Коментари

Аналитичарот Арсим Зеколи, по последните случувања во Собранието иронично ја коментираше политичката ситуација во Македонија. Имено тој посочи дека доколку Заев е толку сигурен дека има најголема поддршка помеѓу Македонците и Албанците, мисли дека е најпопуларен во Европа и пошироко, а опозицијата е пред распад, што чека зошто не го распушти Собранието и не излезе на избори оваа пролет. 

-Ајде Зоране Заев, ако си револтиран и не се трпите со Али распиши избори! Веднаш! На избори. Имаш подршка од толку многу Македонци и Албанци. Најпопуларен во Европа и пошироко. ВМРО е труба, се распаѓа. За Нобел те токмат. Ајде на избори! Што чекаш? На избори Зоране, пролетва!

Претходно «
Следно »