ЗЕКОЛИ: Ние баравме правда, вие Заев, сега сликајте се со Фата Лукас

  • February 2, 2019

По последните случувања околу Специјалното Јавно Обвнителство и одлуката на Врховниот суд дека СЈО не може да поднесува обвиненија по истекот на рокот од 18 месеци, аналитичарот Арсим Зеколи коментира:

-До згрозените за кинењето на СЈО: језик зад зубе! Додека баравме правда, Вие го баравте Заев. Го добивте Заев. Сликајте се сега со Фата Лукас, пишува тој.

Претходно «
Следно »