ЗЕКОЛИ: Ова реконструкција е нajсилен индикатор дека Заев не очекува датум од ЕУ во октомври

  • June 23, 2019

Аналитичарот, Арсим Зеколи коментирајќи ги актуелните политички случувања во државата, односно реконструкцијата на Владата посочи дека ваквиот начин на долго најавуваната реконструкција е нajсилен индикатор дека Заев не очекува дека во Октомври ќе добие датум за преговори со ЕУ.

-Оваа реконструкција е нajсилниот индикатор досега дека Заев не очекува дека во Октомври ќе добиеме препорака. А според односот на партнерите и опозицијата, не гледам дека и тие се многу потpecени.

Претходно «
Следно »