ЗЕМЈАТА СЕ ТРЕСЕ ПОД РУСКАТА ЧИЗМА: Погледнете ги снимките од најголемата воена вежба на Руската Армија!

  • September 10, 2016

Во тек се најголемите воени вежби кои Русија ги спроведува во последните години под името „Кавказ 2016“ во кои учествуваат дури 12.500 војници. Вежбите ги зафаќаат јужниот, западниот и централниот воен округ како и Северната флота, воздушно-космичите сили и воено-десантните сили.
Вежбата ќе трае до денес, 10 септември.
Еве како изгледа најголемата руска воена вежба:

Претходно «
Следно »