Зоран и Зорица Заеви на божествена литургија во црквата „Свети Леонтиј“ во Водоча

  • January 7, 2019

Премиерот Зоран Заев заедно со сопругата Зорица изутрината присуствуваше на божествена литургија во црквата „Свети Леонтиј“ во манастирот Водоча кај Струмица.

На Божик, во храмовите се потсетуваме да ги отвориме срцата за да ја примиме радоста од Христовото раѓање која што нѐ исполнува во овие свечени денови.

Радоста да им ја посакаме и подадеме и на другите, блиските, најсаканите, и заедно да го преобразиме злото во добро.

Христос се роди!, објави премиерот Зоран Заев на својот ФБ профил, напиша

„Утрово присуствував на божествената литургија во црквата Св. Леонтиј, во манастирот во Водоча, Струмица.

На Божик, во храмовите се потсетуваме да ги отвориме срцата за да ја примиме радоста од Христовото раѓање којашто нѐ исполнува во овие свечени денови.

Радоста да им ја посакаме и подадеме и на другите, блиските, најсаканите, и заедно да го преобразиме злото во добро.

Христос се роди!

Претходно «
Следно »