Избоден Србин на Малта

  • June 26, 2019

Србин завршил со уб одни р ани по расправија со негов сонародник во Малта.

Како што пренесуваат српските медиуми, повредениот кпвав влегол во болницата „Матер деи“.

Тој бил изб оден со нож и во моментов се наоѓа во к ритична состојба, а полицијата трага по напаѓачот.

Претходно «
Следно »