ИЗБРАНИ НОВИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ИК НА ВМРО-ДПМНЕ: Ова се новите кадри кои се придружуваат на тимот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ

  • July 29, 2017

 

Новите членови кои се придружуваат на тимот на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат:

Никола Груевски
Христијан Мицковски
Илија Димовски
Коце Трајановски
Даниела Рангелова
Владимир Нелоски
Никола Тодоров
Никола Поповски
Влатко Ѓорчев
Драги Димитровски
Игор Николов
Зекир Рамчиловиќ
Александар Николовски
Џери Наумов
Златко Перински
Никола Србов
Славе Трпевски
Ане Лашкоска
Сеад Солаковски
Марио Цветковски
Дијана Транталовска
Богдан Илиевски
Светлана Колариќ
Александар Георгиев
Дејан Јовановски
Анета Стојановска Стефанова
Армен Незири

Претходно «
Следно »