October 21, 2021, 1:00 pm

Извecтyвaњe oд EBН: Евe кaдe ќe нeмa cтpyja yтpe

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 17.09.2021 година (петок), без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 07:30 до 13:00 часот, корисниците на дел ул. Ѓорѓи Сугаре 8. (општина Кисела Вода)

• во периодот од 08:10 до 15:30 часот, корисниците на ул. Жан Жорес, ул. Ордан Поп Јорданов, ул. Маџари, ул. Петре Филиповски Гарката, извод за автопат за улично осветлување (општина Гази Баба)

• во периодот од 09:00 до 11:00 часот, корисниците на дел ул.Тодор Александров (Турска Амбасада), како и дел од ул. Благоја Давков (општина Центар)

• во периодот од 09:00 до 12:30 часот, корисниците на дел ул.Исаија Маџовски од број 25 до број 40 (општина Ѓорче Петров)

Latest News

(Фото) За мoдepнo Скопје: Со 250 нoви eкo aвтoбycи дo пoдoбap гpaдcки пpeвoз, пopaчa Арcoвскa

Во 30 минутното возење низ Скопје можевме да приметиме дека непријатно е возењето посебно кога станува збор за дупките...

More Articles Like This