ИЗЛЕЗЕТЕ СИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ: Не се силете дома, на Фејсбук и пред телевизор – излезете пред Собрание!

  • January 11, 2019

Екс-пратеничката на СДСМ Солза Грчева и претседателка на политичка партија, пред Собранието на Р.Маедонија ги повика сите грѓани да се придружат на насобраните граѓани пред Собранието во одбрана на името

 

„Сите се правите силни на фејсбук, сите се правите силни пред телевизорот. Излезете тука пред Собранието, тука се брани државата“ – вели Грчева.

„Срамота, со борбени коли се бранат. Што бранат, Северна Македонија се брани? Срам да ви е.“

Не можам да не бидам разочарана, луѓето си седат дома и се силат – тука да излезеа 100.000 народ да видиме тогаш дали ќе смееа овие кукавици да влезат во собраниската сала да гласаат, рече Грчева.

 

Претходно «
Следно »